Koulutus

JÄSENKOULUTUKSET

Seura järjestää jäsenistölleen aktiivisesti erilaisia tekniikka- ja turvallisuuskoulutuksia ympäri vuoden. Melontakursseilla ja -treeneissä kehitetään omia taitoja ja opitaan uutta. Panostamme jäsenistömme harrastukseen ja turvallisuuteen tarjoamalla heille jatkuvaa koulutusta melonnan eri alueilta niin omien kuin palkattujen huippukouluttajien avulla. Talvisin ohjattuja ja omatoimisia koulutuksia järjestetään uimahallilla.

MELONNAN PERUSKURSSIT

Kesäisin järjestetään 1-2 peruskurssia uusille melontaharrastuksesta kiinnostuneille.  Kurssin suorittamisen jälkeen meri odottaa melojaansa ja kokemusta voi kartuttaa osallistumalla ohjatuille viikkoretkille.

Vuoden 2019 peruskurssit

10.-12.6.2019 & 1.-3.7.2019

Melonnan peruskurssi 10-12.6.2019 klo 18-21 ja 1.-3.7.2019 klo 18-21

Kurssi sisältää Kirkkonummen Linlossa järjestettävän melonnan käytännön harjoitusosuuden sekä pelastautumisharjoituksen. Sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusta. Harjoittelemme kajakeilla.

Kurssin osallistumismaksu on aikuisilta 100 € (alle 18 v. 50€). Kurssimaksu sisältää kurssimateriaalin sekä harjoitusosuudella tarvittavat varusteet ja kaluston. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen merimelontakurssille osallistumisesta. Edelleen kurssin suorittaneilla on mahdollisuus liittyä järjestävän melontaseuran jäseneksi.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on uimataito sekä 12 vuoden ikä (alaikäinen aikuisen seurassa). Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä. Mikäli sinulla on sairaus tai vamma, joka saattaa olla haitata melomista, ole hyvä ja kysy näiden vaikutuksesta etukäteen.

Kurssille otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut ja varaukset:

puheenjohtaja@www.kirkkonummenmelojat.fi

puh: 046 876 7174

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO Ry

Kirkkonummen Melojien peruskurssit noudattavat Suomen melonta- ja soutuliiton koulutusohjelmia. Tutustu lisää aiheeseen heidän kotisivuillaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Suomen Melonta- ja soutuliitto ry