Koulutus

JÄSENKOULUTUKSET

Seura järjestää jäsenistölleen aktiivisesti erilaisia tekniikka- ja turvallisuuskoulutuksia ympäri vuoden. Melontakursseilla ja -treeneissä kehitetään omia taitoja ja opitaan uutta. Panostamme jäsenistömme harrastukseen ja turvallisuuteen tarjoamalla heille jatkuvaa koulutusta melonnan eri alueilta niin omien kuin palkattujen huippukouluttajien avulla. Talvisin ohjattuja ja omatoimisia koulutuksia järjestetään uimahallilla.

MELONNAN PERUSKURSSIT

Kesäisin järjestetään 1-2 peruskurssia uusille melontaharrastuksesta kiinnostuneille.  Kurssin suorittamisen jälkeen meri odottaa melojaansa ja kokemusta voi kartuttaa osallistumalla ohjatuille viikkoretkille.

Vuoden 2018 peruskurssi I järjestetään 11.-13.6.2018 klo 18-21 Linlon melontavajalla. Hinta 80€ ja alle 18-v. 40€. Ikäraja 12 v. ja alaikäiset voivat osallistua aikuisen kanssa kursseille.  KURSSI ON TÄYNNÄ!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: puheenjohtaja@kirkkonummenmelojat.fi puh: 046 876 7174

Vuoden 2018 peruskurssi II järjestetään 2.-4.7.2018 klo 18-21 Linlon melontavajalla. Hinta 80€ ja alle 18-v. 40€. Ikäraja 12 v. ja alaikäiset voivat osallistua aikuisen kanssa kursseille. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sihteeri@kirkkonummenmelojat.fi

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO Ry

Kirkkonummen Melojien peruskurssit noudattavat Suomen melonta- ja soutuliiton koulutusohjelmia. Tutustu lisää aiheeseen heidän kotisivuillaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Suomen Melonta- ja soutuliitto ry