Koulutus

JÄSENKOULUTUKSET

Seura järjestää jäsenistölleen aktiivisesti erilaisia tekniikka- ja turvallisuuskoulutuksia ympäri vuoden. Melontakursseilla ja -treeneissä kehitetään omia taitoja ja opitaan uutta. Panostamme jäsenistömme harrastukseen ja turvallisuuteen tarjoamalla heille jatkuvaa koulutusta melonnan eri alueilta niin omien kuin palkattujen huippukouluttajien avulla. Talvisin ohjattuja ja omatoimisia koulutuksia järjestetään uimahallilla.

MELONNAN PERUSKURSSIT 

Kesäisin järjestetään 1-3 peruskurssia uusille melontaharrastuksesta kiinnostuneille.  Kurssin suorittamisen jälkeen meri odottaa melojaansa ja kokemusta voi kartuttaa osallistumalla ohjatuille viikkoretkille.

Vuoden 2023 peruskurssi

Vuonna 2023 järjestetään yksi peruskurssi, ja se järjestetään ma-ke 5.-7.6.2023 klo 17.30- n. klo 21.

Kurssin osallistumismaksu on aikuiselta 120 € ja alle 18 v. 60 €. Kurssimaksu sisältää kurssimateriaalin sekä harjoitusosuudella tarvittavat varusteet ja kaluston. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen melontakurssille osallistumisesta. Edelleen kurssin suorittaneilla on mahdollisuus liittyä järjestävän melontaseuran jäseneksi.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on uimataito sekä 12 vuoden ikä (alaikäinen aikuisen seurassa). Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä. Mikäli sinulla on sairaus tai vamma, joka saattaa vaikuttaa melomiseen, ole hyvä ja kysy näiden vaikutuksesta etukäteen (melontakoulutus.kimpa@gmail.com).

Kurssille otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos haluat kurssin jälkeen liittyä seuraan, tulee tämän lisäksi käydä noin parin tunnin kalustokurssi. Ajankohdista tiedotetaan kurssilaisia lähempänä kurssia.

Tiedustelut ja kysymykset: melontakoulutus.kimpa@gmail.com

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO Ry

Kirkkonummen Melojien peruskurssit noudattavat Suomen Melonta- ja Soutuliiton koulutusohjelmia. Tutustu lisää aiheeseen heidän kotisivuillaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry